keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Neulottu matto


Olen miettnyt blogin pitämistä pitkään. Kuitenkin monta vuotta olen lykännyt eteenpäin sitä "urakkaa" sillä olen aina ollut aika huono päiväkirjan pitäjä ja kirjoittaja. Nyt kuitenkin opiskelujeni myötä pienen blogin pitäminen tuli todella kyseeseen.

 En aio ottaa minkäänlaisia paineita kirjoittelusta, tai muutenkaan kuulumisten kertomisesta. Julkaisen lähinnä postauksia kun saan jotakin valmiiksi käsityösaralla tai sisustuspuolella, ellei tästä kirjoittelusta joskus toden teolla innostu :)

Opiskelen siis sisustustekstiili alaa toista vuotta aikuiskoulutuksena. Koulu jää nyt pienelle tauolle, kun marraskuussa saamme avopuolisoni kanssa perheenlisäystä, ja jään äitiyslomalle. Se oli myöskin yksi syy minkä takia ajattelin blogille olevan aikaa tässä elämäntilanteessa.

Olen ennen julkaissut omalle facebook-sivulleni kuvia valmiista käsitöistä, mutta nyt ajattelin että ehkä tätä kautta voisi olla paremmat mahdollisuudet saada ulkopuolisia asiakkaita eikä vain tuttuja. Teen myös tilauksesta töitä. eli jos jokin kiinnostaa, yhteydenottoa vaan reippaasti.

Tässä kuitenkin yksi työni. joka valmistui muutama viikko sitten! Neulottu matto ontelokuteesta.


 Matto on neulottu 12 mm puikoilla pelkkää sileää. Työssä on 94 silmukkaa, ja materiaalia kului 5 kg 150 g. Koko on 140 x 200 cm.. Neuloin pyöröpuikolta toiselle jolloin silmukat mahtui hyvin puikoille. Lopputulokseen olen tyytyväinen, niin pitkään kerkesin tälläisestä pinnasta haaveilla mattoon kunnes sen sain valmiiksi! Työtä kyllä riitti, ja painoa neuloessa. Koen silti että tämä otti vähemmän sormiin ja käsiin kuin maton virkkaaminen.


Teen jossain vaiheessa postauksen jossa on joitakin vanhoja töitäni, en jaksa niitä yksitellen tänne lisäillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti