lauantai 3. lokakuuta 2015

Virkatut tiskiliinat ja ihana syksy


Monissa blogeissa olen ihastellut virkattuja tiskiliinoja. Niinpä tampereen lankamaailmassa käydessä ostoskoriin tarttui myös Blend Bamboo lankaa, josta innostus pieniin joulumuistamisiin sitten lähti.




  
Halusin aika yksinkertaisen mallin, joten päätin toteuttaa liinat perinteisellä isoäidinneliöllä. Jossakin vaiheessa voisi kokeilla jotakin muutakin pintaa, mutta aluksi ainakin näin.


Harmaat liinat on tehty Novitan Kotiväki Kartano puuvillalangasta, kun jostain luin että myös se voisi sopia liinoihin. Tänään vasta otin puuvillarätin käyttöön, katsotaan toimiiko se yhtä hyvin kuin bambulangasta tehty. 


Liinat on näppärä lisäys joululahjapaketteihin, sopivan pienet muistamiset joka kotiin kylään mentäessä :)
  

Sitten on pakko hehkuttaa tätä ihanaa päivää! En ole ikinä liiemmin tykännyt syksystä, mutta tälläinen ilma kuin tänään saa ihmisen ihan uudistumaan! Ihana värien kirjo ja lämmittävä aurinko.


Olemme juuri muuttaneet ja löysin heppakaverin uudelta paikkakunnalta. Ensimmäiset kuukaudet tosin menee näin maasta käsin, kun ei enää ison mahan kanssa uskalla selkään hypätä. Mutta mikäs sen parempaa, kuin syksyinen kävely hevosen kanssa, näyttää Minttukin ilmeestä päättellen nauttivan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti